VIPACK B.V. ontwikkelt en produceert vloeibare was- en reinigingsmiddelen alsmede zogenaamde rins-off cosmetica (handzeep, doucheproducten). VIPACK B.V., onderdeel van de Helichem Groep, levert naast haar eigen merk ook private labels aan de retailmarkt in binnen- en buitenland. VIPACK produceert in Landgraaf en heeft een distributiecentrum in Kerkrade. Het totale personeelsbestand bestaat uit ca. 120 personen.

 

Voor onze productie-unit in Landgraaf zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiast persoon voor de structurele functie van:

 

Lijnoperator / MACHINESTELLER

(voor gemiddeld 40 u/wk)

 

De positie in de organisatie:

Om onze groeidoelstelling te realiseren is Vipack B.V. op zoek naar een proactieve lijnoperator die volledig verantwoordelijk is voor 1 productielijn. Als lijnoperator ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de productiedoelstellingen en het optimaliseren van processen binnen Vipack. De nadruk ligt hierbij op kwaliteit, productiviteit, continu verbeteren / lean manufacturing en duurzame inzetbaarheid.

 

Wat worden jouw uitdagingen?

Controleren en uitvoeren van de productie op output, efficiency en kwaliteit.

Technische ondersteuning (oplossen van storingen) bieden betreffende het productieproces en de machines.

Het verrichten van “kleine” ombouwen aan productielijnen en het ondersteunen van de technische dienst bij grotere ombouwen.

Het verrichten van kwaliteitscontroles aan de lijn.

Het verdelen van de taken onder en begeleiden en instrueren van de medewerkers aan de productielijn.

Zorgdragen voor orde en netheid van de eigen lijn.

Het naleven van de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Optimaliseren van het productieproces door het doen van verbetervoorstellen.

Operationele werkzaamheden in en rond de productielijn.

 

Wat zijn onze behoeften en wat verwachten wij van jou?

In deze functie heb je een zeer zelfstandige rol. Het is belangrijk dat je met discipline werkt, accuraat en pro- actief bent

De bereidheid om in een 2 ploegendienst te werken (indien nodig in 3-ploegendienst)

Je beschikt over een diploma van een technische opleiding op (V)MBO-niveau, waarbij een opleiding als machinesteller een pré is. Enkele jaren werkervaring in een productie-omgeving is gewenst, maar bij een diploma op VMBO-niveau een must.

Kennis van PLC besturing is een pré

Je werkt resultaatgericht, flexibel, slagvaardig, servicegericht en bent stressbestendig

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt overtuigingskracht

Je hebt een hands-on mentaliteit met een structurele aanpak

Je beschikt over basiskennis van de Duitse en Engelse taal

 

Is je interesse gewekt?

en voldoe je aan het gevraagde profiel, reageer dan snel op deze vacature voor een zelfstandige functie als lijnoperator / machinesteller. We ontvangen graag je sollicitatiebrief met uitgebreid CV. We bieden in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst, die vervolgens omgezet kan worden naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het betreft een structurele functie.

 

Vipack BV

T.a.v. Danielle Penders, afdeling P&O

Mailadres: pz@vipack.nl

Telefoon : 045-750 12 20

 
Home | Productassortiment | Productverpakkingen | Grondstoffenleveranciers | Productiefaciliteiten | Kwaliteit | Testrapporten | Consumenten informatie | Downloads | Contact | Nieuws | Helichem Groep | Vacature 2016 © Vipack