VIPACK B.V. ontwikkelt en produceert vloeibare was- en reinigingsmiddelen alsmede zogenaamde rins-off cosmetica (handzeep, doucheproducten). VIPACK B.V. levert naast haar eigen merk ook private labels aan de retailmarkt in binnen- en buitenland. VIPACK produceert in Landgraaf en heeft een distributiecentrum in Kerkrade. Het totale personeelsbestand bestaat uit ca. 80 personen.

Voor onze productieplant in Landgraaf zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiast persoon voor de structurele functie van:

 

ONDERHOUDSMONTEUR-E

(voor gemiddeld 40 u/wk)


De positie in de organisatie:
Om onze groeidoelstelling te realiseren is Vipack B.V. op zoek naar een proactieve onderhoudsmonteur-E die verantwoordelijk is voor het preventief onderhoud en een storingsvrije werking van de productielijnen. De nadruk ligt hierbij op communicatie, flexibiliteit, initiatief, loyaliteit, samenwerking en zelfstandigheid. Je rapporteert rechtstreeks aan de meewerkend voorman TD.

Wat worden jouw uitdagingen?

jij gaat op elektro- en besturingstechnisch vlak, zorg dragen voor het machinepark, de installaties en systemen.

je bent verantwoordelijk voor het ombouwen en afstellen van de (afvul-)machines volgens procedure;

via eigen werkvoorbereiding en met inachtneming van de beoogde veiligheidsnormen verzorg je een vlekkeloze uitvoering van het onderhoud van alle onderdelen in het technische proces, bestaande uit machines, installaties, afvullijnen en het gebouw;

je zorgt dat technische storingen aan de machines, installaties en productielijnen zo snel mogelijk worden geanalyseerd en opgelost;

als onderdeel van ons continue verbeterproces draag je verbetervoorstellen aan;

je adviseert de meewerkend voorman TD en directeur operations met betrekking tot investeringen en verbeteringsprojecten op (elektro)technisch gebied.

je onderhoudt schakelkasten, verbindingen en schakelaars en controleert kabels;

je levert een bijdragen aan het opstellen van het preventieve onderhoudsschema;

je voorziet machines van PLC- en HMI-software, testen en instellen hiervan.

 

Wat zijn onze behoeften en wat verwachten wij van jou?

je hebt een MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting Elektro, met aantoonbare kennis van elektrotechniek en PLC’s; het is een pre als je ervaring hebt met TIG-lassen;

je hebt ruime ervaring met het oplossen van storingen en storingsanalyse;

je bent een zelfstarter, proactief, verbeteringsgericht en hebt een flexibele instelling;

je beheerst de Nederlandse taal in spreken, lezen en schrijven voldoende of goed.

Er wordt gewerkt in een ploegenrooster (normaliter 2-ploegendienst). Preventief onderhoud vindt planmatig op zaterdagen plaats.

Is je interesse gewekt?
en voldoe je aan het gevraagde profiel, reageer dan snel op deze vacature voor een zelfstandige functie als onderhoudsmonteur Elektro. We ontvangen graag je sollicitatiebrief met uitgebreid CV.

Vipack BV
T.a.v. Ralph Kirschall, Directeur Operations
Mailadres:
pz@vipack.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

 

 

 

                                                                                                    

 
Home | Productassortiment | Productverpakkingen | Grondstoffenleveranciers | Productiefaciliteiten | Kwaliteit | Testrapporten | Consumenten informatie | Downloads | Contact | Nieuws | Vacatures 2019 © Vipack